Ik huur

Verhuizen

Wanneer u besluit te verhuizen breken er drukke tijden aan waarin u veel dingen moet regelen. Van het opzeggen van de huur tot het goed opleveren van uw woning.

De woning goed achterlaten

Na beëindiging van de huurovereenkomst is het zaak dat u de woning netjes achterlaat. Hoe dat in zijn werk gaat leest u in de folder Verhuizen naar een andere woning. 

Overnemen van roerende zaken

Na de huuropzegging kunnen wij u in de gelegenheid stellen om roerende zaken als gordijnen en vloerbedekking, over te laten nemen. Tijdens de controle van de woning wijst de verhuurmakelaar u op de zaken die u ter overname kan aanbieden. Bij bezichtiging door de nieuwe huurder kunt u de overname bespreken.

Overname overeenkomst

Zorg in ieder geval dat er een overnameovereenkomst wordt opgesteld en ondertekend door gebruik te maken van het Aanbiedingsformulier roerende zaken. Een nieuwe huurder is niet verplicht om zaken over te nemen.

Herstelwerkzaamheden

Voordat u de woning verlaat maakt een verhuurmakelaar van de afdeling Wonen afspraken met u over eventuele herstelwerkzaamheden. Mocht bij oplevering blijken dat de afgesproken herstelwerkzaamheden niet zijn uitgevoerd dan zijn wij genoodzaakt de kosten hiervoor bij u in rekening te brengen. In de Prijslijst voor herstelwerkzaamheden vindt u daarvan een overzicht.

Meer informatie

Voor meer informatie over verhuizen, woningruil of de mogelijkheden voor onderhuur kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen. U kunt daarvoor gebruik maken van het Contactformulier of telefonisch contact opnemen via (035) 672 66 99.

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review