Het Gooi en Omstreken

Werken bij Het Gooi en Omstreken

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken is werkzaam in de regio's Gooi en Vechtstreek en Eemland. Met zo'n 65 betrokken, enthousiaste en ondernemende medewerkers zet Het Gooi en Omstreken zich in voor comfortabel- en betaalbaar wonen.

Maatschappelijke taak
Als volkshuisvester beheert Het Gooi en Omstreken veel geld met een maatschappelijke bestemming. Die verantwoordelijkheid vraagt om professionaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Daarom werkt Het Gooi en Omstreken op een eerlijke, open en transparante wijze. We willen op ieder moment verantwoording kunnen afleggen over wat we doen en hoe we dat doen.

Cultuur, normen en waarden
In onze open bedrijfscultuur heerst een positieve sfeer waarin de meest uiteenlopende talenten en diverse karakters zich thuis voelen. Wij bieden een collegiale werksfeer en ruimte voor individuele wensen. Daarbij is aandacht voor de balans tussen werk en privéleven. Van onze medewerkers verwachten wij dat zij invulling geven aan goed werknemerschap. Daarmee bedoelen we dat we op basis van volwassen arbeidsverhoudingen rekening met elkaar houden.

Privacyverklaring
Om te kunnen solliciteren, geef je persoonlijke gegevens aan ons door. Dit worden persoonsgegevens genoemd, zoals naam, telefoonnummer, e-mailadres en opleidingen. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om te gaan. In de privacyverklaring voor sollicitanten kun je hier meer over lezen.

 

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review