Ik zoek

Woning en zorg

De beschikbare sociale huurwoningen die geschikt zijn voor mensen met een lichte of zware zorgvraag worden aangeboden via www.woningnetgooienvechtstreek.nl en www.woningneteemvallei.nl.

Inschrijving WoningNet
U kunt zich inschrijven bij www.woningnetgooienvechtstreek.nl voor de regio Gooi en Vechtstreek of www.woningneteemvallei.nl voor de regio Bunschoten en gemeente Baarn. Hoe eerder u zich inschrijft, hoe eerder u aan de beurt bent. U bouwt dan namelijk ‘zoekwaarde’ op.

WMO of CIZ indicatie?
Wanneer u een indicatie (WMO of CIZ) heeft, dan is het belangrijk dat u dit bij 'mijn gegevens' aangeeft bij WoningNet. Dat kan eventueel ook telefonisch via (088) 12 31 500 voor WoningNet Gooi en Vechtstreek of (0900) 040 06 02 voor WoningNet Eemvallei. Daarna kunt u op een passende woning reageren.

Keuze voor zorgaanbieders
Sommige woningen zijn verbonden aan een zorgaanbieder. Deze wordt dan specifiek genoemd in de woningadvertentie. U bent echter in de meeste gevallen vrij om zelf uw zorgaanbieder te kiezen. Zorgaanbieders in Gooi en Vechtstreek zijn onder andere: Amaris, Amerpoort, HilverZorg, Inovum, Philadelphia, RIBW, Sherpa en Vivium Zorggroep. Zorgaanbieders in Bunschoten zijn onder andere: De Haven en Inovum.

Meer informatie of hulp
Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Belt u dan met het Klantcontactcentrum van WoningNet regio Gooi en Vechtstreek (088) 12 31 500 of WoningNet Eemvallei (0900) 040 06 02. U bent ook welkom bij ons kantoor aan de Schapenkamp 130 in Hilversum.

Disclaimer|Sitemap|Colofon|© Het Gooi en Omstreken
x
Social media


Schrijf een review